Kyckling med bacon och fårost
En kycklingrätt med god sälta av bacon och fårost. Funkar lika bra med vanlig fetaost, men just fårost smälter väldigt bra i ugn och blir gratinerad :)

Till 3 personer:
100 g Fårost i marinad
1 pkt bacon i småbitar
3 msk olivolja
3 msk japansk soja
Salt
Vitlökspeppar
Pasta
3 msk pesto genovese
eller mer beroende på mängd pasta
Färska körsbärstomater
Smörj en ugnsfast form med 1 msk olivolja.
Pudra kycklingfiléerna med salt och vitlökspeppar och lägg i formen. Ringla över resten av oljan och soja. Hacka baconet och smula fårosten och sprinkla över alltihopa.
Gratinera i ugnen i 200 grader i ca 20-25 min.
Koka pasta enligt paketet. Häll av vattnet och blanda sedan med pesto.
Servera tillsammans.
Kycklingen får ett jättegott spad som man gärna kan ringla över rätten! Servera med tomater eller en blandad sallad :)