Ädelostsås med pappardelle

Mitt bästa recept på pastasås. Alltid fått mycket bra kritik och frågor om recept så varsågoda :)
 
 
Till 4 personer:
 
100 g rökt kalkon eller skinka
2 vitlöksklyftor
1/2 gul lök
1 msk smör
2 dl créme fraiche 
2 dl Grädde
140 g ädelost (ett paket) t.ex Kvibille (som använt här) eller Cambozola 
1 dl persilja färsk eller fryst
2 krm Grovmalen svartpeppar 
Salt
 
Fräs kalkon, vitlök och lök i smör i en gryta.
Häll sedan i grädde och sedan créme fraiche.
Smula sedan i hela ädelosten och låt smälta.
Krydda med persilja, svartpeppar och eventuellt lite salt.
 
Servera med färsk pasta gärna Pappardelle.
 
 

Kommentarer:

1 Jessika:

skriven

Jätte god :)

Kommentera här: