Kall sås till fisk

Mitt bästa recept på kall sås till fisk :) framtestad till perfektion enligt mig med många underbara smaker ihop. När man vispar grädden får såsen en så luftig och härlig konsistens.
 
 

Till ca 8 dl sås:
 
2 dl vispgrädde
2 dl smetana
1,5 dl äkta majonnäs 
1/2 citron juicen
2 msk röd caviar
1 tsk salt
1,5 msk dill
1/2 hackad rödlök
1/2 dl hackad gräslök
1/2 tsk svartpeppar
2 stora vitlöksklyftor pressade
 
Vispa grädden fluffigt.
Rör sedan ner smetana och majonnäs där i. 
Hacka lök och gräslök smått, pressa vitlöksklyftorna, blanda ner.
Pressa citronen till juice, blanda ner.
Rör sist ner caviar, kryddor och salt.
Låt gärna stå minst en halvtimme i kylskåpet innan servering så smakerna får dra till sig.
Servera till någon god fiskrätt och potatis :) 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

D

Kommentera här: