Fläskfilé med ädelost- och parmesanstäcke
En uppskattad rätt som jag t.ex bjudit på till nyår då den är lätt att göra till många om man vill :) när rätten börjar få det typiska "ugnsmönstret" som på bilden så är det klart ;)

Till ca 4 personer:
1 tsk lökpulver
2 dl Créme fraiche
1 dl grädde
1 pkt Kvibille ädel
1/2 dl riven parmesan/parmianno regianno/grana padano
1/2 msk Kalvfond
1 tsk timjan
1 krm Salt
2 krm svartpeppar
2 tsk örtkrydda, 1/2 till krämen och 1 1/2 vid stekningen.
Skär fläskfilén i platta bitar, pudra med örtkrydda och lökpulver.
Stek den ett par minuter på varje sida så den får en stekyta.
Smörj en ugnsform med olivolja och lägg i fläskfilén.
Ta en medelstor bunke och blanda ner créme fraiche, grädde och ädelost till en kräm.
Tillsätt den rivna parmesanen, kalvfonden, timjan, peppar, örtkrydda och salt.
Bred över fläskfilén.
Sätt in i ugnen i 20 min i 200 grader.
Servera gärna med pommes frites och varma grönsaker eller liknande :)